Skip to content

Sobre mi

Amb més de 25 anys d’experiència en el sector de l’enginyeria agroalimentària, al llarg de la meva extensa carrera, he treballat amb fabricants, productors, canal Horeca i restauració organitzada, la qual cosa m’ha permès tenir una visió global i completa de la indústria alimentària.

La meva passió per l’enginyeria agroalimentària ve de lluny. Des de llavors, he treballat intensament per a adquirir coneixements tècnics i habilitats pràctiques en l’àmbit de la seguretat alimentària.

El meu enfocament sempre ha estat oferir solucions personalitzades a les necessitats específiques de cada client, utilitzant tecnologies avançades i mètodes innovadors. Estic compromesa amb la qualitat i l’excel·lència en tot el que faig, i el meu objectiu és superar les expectatives dels meus clients en cada projecte.

La meva experiència i coneixements em permeten oferir un servei de qualitat i a mesura per a fabricants, productors, canal Horeca i restauració.

La meva filosofia

En la meva labor com a enginyera agroalimentària, he après que hi ha uns certs valors que són fonamentals per a oferir un servei de qualitat als meus clients. La proximitat, el rigor i la qualitat són alguns dels que regeixen la meva filosofia de treball.

PROXIMITAT

La proximitat és clau en el meu treball, ja que crec que és important establir una relació de confiança amb els clients per a poder entendre les seves necessitats i oferir solucions personalitzades. M'agrada estar en contacte directe amb ells i escoltar les seves inquietuds per a poder oferir-los el millor servei possible.

RIGOR

El rigor és un altre dels valors que considero essencials. Durant el meu dia a dia, m'esforço per ser meticulosa i minuciosa en cada projecte, i per mantenir els estàndards de qualitat més alts. M'asseguro que cada detall sigui cura i que cada pas del procés es realitzi amb precisió i atenció.

QUALITAT

Finalment, la qualitat és el valor que guia tot el que faig. Oferir un servei de qualitat és la millor manera de garantir la satisfacció dels clients i de construir una reputació sòlida en la indústria agroalimentària. Em comprometo a oferir solucions innovadores i eficaces que compleixin amb els més alts estàndards de qualitat.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!