Skip to content

SECTORS

Indústria alimentària

Brindar solucions innovadores i efectives a diversos sectors de la indústria alimentària és la meva especialitat. En aquest sector, que és un dels motors econòmics del nostre país, compto amb una àmplia experiència.

Gràcies als coneixements i habilitats necessàries puc acomplir l’objectiu de la meva labor; que no és un altre que ajudar empreses de la indústria alimentària a optimitzar els seus processos i millorar la qualitat dels seus productes.

En el sector de la indústria alimentària, les solucions que s’ofereixen abasten des del disseny i optimització de processos de producció fins al control de qualitat i la implementació de sistemes de gestió de la seguretat alimentària. La meva finalitat no és una altra que ajudar els clients a millorar la seva eficiència, reduir els seus costos i oferir productes d’alta qualitat que compleixin amb els estàndards més exigents.

Hostaleria i restauració

La indústria de l’hostaleria i restauració a Espanya es refereix a totes les empreses i establiments que es dediquen a la preparació i venda d’aliments i begudes per al seu consum en el lloc d’origen. Aquesta indústria és de gran importància en l’economia espanyola, ja que genera una gran quantitat d’ocupacions i representa una part important del sector turístic.

Conscient d’això, dissenyo i optimitzo processos de producció per dotar de solucions innovadores i adaptades a les necessitats dels clients. Treballo, juntament amb ells, per optimitzar els processos de producció y de control de la qualitat dels productes, assegurant-nos que compleixen tots els requisits.

Minoristes i distribuïdors

Quan parlem dels minoristes i distribuïdors ens referim a les empreses i establiments que s’encarreguen de vendre productes als consumidors finals o a altres comerciants. Els minoristes són aquells que venen productes directament al públic en general, mentre que els distribuïdors s’enfoquen en la venda a altres comerciants i empreses.

Aquest sector és molt important ja que és el darrer pas a arribar al client final; per això, és primordial protegir els interessos del negoci y assegurar-se de la correcta avaluació del compliment legal. Per tant, disposar d’un adequat control de la seguretat alimentària és fonamental.

SEGURETAT ALIMENTÀRIA EN PRIMERA PERSONA

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!