Skip to content
SERVEIS

Producció alimentària

Processos productius

Els processos productius en l’enginyeria agroalimentària són el conjunt d’activitats, tècniques i tecnologies que s’utilitzen per a transformar les matèries primeres en productes alimentaris segurs i de qualitat. Aquests processos inclouen operacions de manipulació, processament, conservació, envasament i etiquetatge, entre altres. També s’enfoquen en el control de qualitat dels productes i en l’eficiència dels processos per a millorar la rendibilitat de les empreses agroalimentàries. Els processos productius s’adapten a cada tipus d’aliment i a les necessitats específiques de l’empresa, amb la finalitat de garantir la seguretat i la qualitat dels productes.

Instal·lacions

L’enginyeria agroalimentària s’encarrega de realitzar diverses funcions en instal·lacions, entre les quals destaquen:

L’enginyeria agroalimentària s’encarrega de dissenyar i planificar les instal·lacions necessàries per a dur a terme els processos productius de la indústria agroalimentària.

L’elecció de la maquinària i els equips necessaris per al procés productiu és crucial per a l’eficiència i rendibilitat de la instal·lació. L’enginyeria agroalimentària s’encarrega de seleccionar els millors equips i maquinàries per a cada cas.

La instal·lació dels equips i maquinàries i la seva posada en marxa és una tasca delicada i especialitzada que requereix de coneixements tècnics i experiència. L’enginyeria agroalimentària s’encarrega de fer aquestes tasques de manera eficient i segura.

El correcte manteniment i reparació dels equips i maquinàries és essencial per a la seva durabilitat i eficiència. L’enginyeria agroalimentària s’encarrega de realitzar el manteniment i les reparacions necessàries per a assegurar el correcte funcionament de les instal·lacions.

T'interessa algun d'aquests serveis?

"*" indicates required fields

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!