Skip to content
SERVEIS

Control i assessorament

Inspecció

L’enginyeria agroalimentària exerceix diverses funcions en l’àmbit de la inspecció de productes i processos agroalimentaris. Algunes de les funcions més importants són:

Els enginyers agroalimentaris duen a terme inspeccions en les instal·lacions de producció, processament i emmagatzematge d’aliments per a assegurar-se que compleixen amb les normatives i requisits de qualitat i higiene.

Es realitzen inspeccions i proves de qualitat en els productes agroalimentaris per a garantir que compleixen amb els estàndards establerts i compleixen amb els requisits de seguretat alimentària.

Supervisen i controlen els processos de producció agroalimentària per a garantir que se segueixin les bones pràctiques i es compleixin les normes d’higiene i seguretat.

Realitzen anàlisi i proves de laboratori en mostres d’aliments per a detectar possibles contaminants, verificar la qualitat i avaluar la conformitat amb les normatives establertes.

Verifiquen que els productes agroalimentaris compleixin amb els requisits d’etiquetatge establerts per les autoritats competents, incloent-hi la informació nutricional, al·lergògens, dates de caducitat i altra informació obligatòria.

Consultoria i auditoria

La consultoria i auditoria en l’enginyeria agroalimentària són els serveis d’assessorament, i auditories internes d’ISO, BRC/IFS que s’ofereixen a empreses i organitzacions en el sector alimentari. Des d’Anna Vilar aportem experiència i coneixements tècnics per a ajudar les empreses a millorar la qualitat i seguretat dels seus productes, complir amb les normatives i regulacions, optimitzar els processos de producció i millorar l’eficiència en general.

També, identifiquem oportunitats per al desenvolupament de nous productes i mercats, així com establim sistemes de gestió de qualitat i seguretat alimentària.

  1. Assessorament en seguretat alimentària, qualitat i medi ambient
  2. Desenvolupament i manteniment de sistemes de gestió de la qualitat i la seguretat alimentària
  3. Auditories internes i externes per a avaluar la conformitat amb les normes i regulacions del sector
  4. Identificació de punts crítics de control i anàlisi de riscos
  5. Disseny i gestió de plans de formació i capacitació per a la personal
  6. Anàlisi sensorial i avaluació de la qualitat dels productes alimentaris
  7. Desenvolupament de plans de millora i optimització de processos productius
  8. Assessorament tècnic per al desenvolupament de nous productes i tecnologies en el sector agroalimentari.

Formació

A Anna Vilar tenim més de 25 anys d’experiència en el sector. La formació constant ens ha permès tenir l’adaptabilitat necessària per oferir solucions contemporànies. Per això, estem orgullosos de poder dir que estem altament formats per tal d’oferir als nostres clients un servei d’alta qualitat i professionalitat. La nostra experiència i coneixements dins l’enginyeria agroalimentària ens permet assessorar els nostres clients i brindar solucions personalitzades per satisfer les seves necessitats.

T'interessa algun d'aquests serveis?

"*" indicates required fields

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!